Ngarep > Produk > PPR Fitting

PPR Fitting

Kualitas PPR Fitting ditawakake pabrikan China Besta. Tuku PPR Fitting kang kualitas dhuwur langsung karo rega murah.
Ningbo Ouding Building Materials Technology Co., Ltd. didegaké ing taun 2010 ing kutha Yuyao cedhak pelabuhan laut Ningbo, lan jenenge Yuyao Demeng Pabrik Mould Plastik. Ing wektu iku utamané fokus ing nggawe jamur, ing 2012 kita tuku mesin injeksi lan mesin extruder PPR kanggo miwiti gawé fittings pipe ppr lan pipo ppr.
Iki ana gandhengane karo warta PPR Fitting, ing ngendi sampeyan bisa sinau babagan informasi sing dianyari ing PPR Fitting, kanggo mbantu sampeyan luwih ngerti lan nggedhekake pasar PPR Fitting.
View as  
 
PPR Plastik Pas Siku 90°

PPR Plastik Pas Siku 90°

Besta minangka profesional China PPR Plastic Fitting Elbow 90 ° produsen lan pemasok, yen sampeyan nggoleki PPR PPR Plastic Fitting Elbow 90 ° sing paling apik kanthi rega murah, hubungi kita saiki!

Waca liyaneKirim Pitakonan
PPR Plastik Fitting Tee

PPR Plastik Fitting Tee

Besta minangka produsen lan pemasok PPR Plastic Fitting Tee ing China sing bisa borong PPR Plastic Fitting Tee. Kita nggunakake 100% bahan mentahan anyar, lan kita bisa njamin kualitas kanggo 50 taun.

Waca liyaneKirim Pitakonan
PPR Plastik Fitting Socket

PPR Plastik Fitting Socket

Besta minangka produsen, pemasok lan eksportir Soket Plastik PPR China terkemuka. Kita duwe pabrik cetakan dhewe, ngrancang produk lan nggawe produk OEM kanggo pelanggan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Siku Pas Plastik PPR 45°

Siku Pas Plastik PPR 45°

Besta minangka produsen, pemasok lan eksportir China PPR Plastik Fitting Elbow 45 °. Desain fitting Besta PPR apik banget, lumahing sampurna, kualitas dhuwur, rega murah.

Waca liyaneKirim Pitakonan
PPR Plastik Fitting Ngurangi Socket

PPR Plastik Fitting Ngurangi Socket

Besta minangka pimpinan profesional China PPR Plastic Fitting Reducing Socket produsen kanthi kualitas lan rega sing cukup. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita. Kita duwe sawetara lengkap pipa lan fitting PPR.

Waca liyaneKirim Pitakonan
PPR Plastik Fitting Ngurangi Siku

PPR Plastik Fitting Ngurangi Siku

Besta minangka pimpinan profesional China PPR Plastic Fitting Reducing Elbow produsen kanthi kualitas dhuwur lan rega sing cukup. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita. Desain produk kita apik, ukuran miturut standar, lan rega murah, yen sampeyan kasengsem, kita ngarep-arep bisa ngrembug kanggo kerjasama ing mangsa ngarep.

Waca liyaneKirim Pitakonan
PPR Plastik Fitting Ngurangi Tee

PPR Plastik Fitting Ngurangi Tee

Minangka produsen profesional, Besta pengin menehi sampeyan PPR Plastic Fitting Reducing Tee. Lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. Kita nggunakake 100% bahan mentahan anyar, lan kita bisa njamin kualitas kanggo 50 taun.

Waca liyaneKirim Pitakonan
PPR Plastik Fitting End Cap

PPR Plastik Fitting End Cap

Besta minangka produsen, pemasok lan eksportir Topi Plastik PPR China sing misuwur. Besta merek PPR fitting adopts diimpor bahan mentahan RA140E utawa R200P, lan uga ngedol ing Afrika, Timur Tengah, Amerika Kidul, Asia etc pasar.

Waca liyaneKirim Pitakonan
PPR Plastik Fitting Union

PPR Plastik Fitting Union

Besta minangka produsen lan pemasok PPR Plastic Fitting Union profesional, yen sampeyan nggoleki PPR Plastic Fitting Union sing paling apik kanthi rega murah, hubungi kita saiki! Kita duwe pengalaman luwih saka 10 taun ing sistem pipa banyu lan kita duwe cetakan luwih saka 200sets kanggo ngasilake fitting pipa ppr lengkap, katup bal, lan sawetara fitting pipa liyane.

Waca liyaneKirim Pitakonan
PPR Plastik Fitting Short Bend

PPR Plastik Fitting Short Bend

Besta minangka produsen, pemasok lan eksportir China PPR Plastik Fitting Short Bend. PPR short bend kita sethitik ageng saka produk pasar, ukuran cilik bisa digunakake kanggo pipe ageng, contone, 20 ukuran short bend bisa sijine 25 ukuran pipe.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Plastik PPR Fitting Long Bend

Plastik PPR Fitting Long Bend

Kualitas tinggi PPR Plastik Fitting Long Bend ditawakake produsen China Besta. Tuku PPR Plastik Fitting Long Bend kang kualitas dhuwur langsung karo rega murah. PPR long bend kita duwe rong jinis sing beda, siji yaiku kanthi injeksi, minangka ppr fitting, kudu nyambungake pipa ppr, jinis liyane digawe saka pipa, kudu nyambungake ppr fitting, fungsine padha.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Plastik PPR Fitting Long Pipe Bend

Plastik PPR Fitting Long Pipe Bend

Sampeyan disambut teka ing pabrik kita kanggo tuku paling anyar, rega murah, lan PPR Plastic Fitting Long Pipe Bend berkualitas tinggi, Besta ngarepake kerja sama karo sampeyan. PPR long pipe bend digawe saka PPR pipe, bisa gawé karo kekandelan beda, amarga pipe wis kekandelan beda, iku perlu nyambung karo PPR fitting, lan digunakake minangka jembatan liwat salib.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Gedung Ouding iku salah siji saka PPR Fitting pabrikan lan supplier ing China. Sampel gratis grosir lan kualitas dhuwur PPR Fitting kanthi rega murah utawa rega murah saka pabrik kita. Produk kita bisa disesuaikan.