Ngarep > Produk > PPR Fitting > Fitting Plastik PPR > PPR Plastik Fitting End Cap
PPR Plastik Fitting End Cap
  • PPR Plastik Fitting End CapPPR Plastik Fitting End Cap

PPR Plastik Fitting End Cap

Besta minangka produsen, pemasok lan eksportir Topi Plastik PPR China sing misuwur. Besta merek PPR fitting adopts diimpor bahan mentahan RA140E utawa R200P, lan uga ngedol ing Afrika, Timur Tengah, Amerika Kidul, Asia etc pasar.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk

Sampeyan tampi teka ing pabrik kita kanggo tuku paling anyar, rega murah, lan kualitas dhuwurPPR Plastik Fitting End Cap, Besta katon nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan. Ningbo Ouding Building Material Technology Co Ltd iki diadegaké ing 2010, ing awal, mung pabrik jamur kanggo nggawe pipe fitting jamur kanggo ekspor lan nindakake sawetara perdagangan internasional, ing 2013, miwiti PPR pipe lan fitting produksi, nganti saiki kita duwe luwih saka 200sets cetakan kanggo ngasilake fitting pipa ppr lengkap, katup bal, lan sawetara fitting pipa liyane.


Kita isih duwe pabrik cetakan dhewe, ngrancang produk lan nggawe produk OEM kanggo pelanggan. Besta merek PPR fitting adopts diimpor bahan mentahan RA140E utawa R200P, lan uga ngedol ing Afrika, Timur Tengah, Amerika Kidul, Asia etc pasar.


Babagan PPR Plastik Fitting End Cap

tutup mburi PPR ukuran bobot: g pcs/ctn

20 7 1920
25 11 1200
32 19 600
40 36 420
50 55 240
63 85 144
75 185 80
90 287 48
110 495 24


Parameter sakaPPR Plastik Fitting End Cap

Bahan: 100% bahan mentah anyar,
Werna: ijo, ijo peteng, abu-abu, putih utawa nemtokake werna
Standar: ISO15874-3
Kontrol kualitas: ISO9001
OEM: Kasedhiya / merek produk bisa diganti
Packing: karo tas utama packing, banjur karo standar ekspor karton packing
Wektu pangiriman: kira-kira 25 dina kanggo siji 20ft, 30 dina kanggo wadhah 40ft
Syarat pembayaran: Miturut T / T utawa LC ing ngarsane
FOB loading port: Ningbo utawa Shanghai, China
Jaminan kualitas: 50 taun



Hot Tags: PPR Plastik Fitting End Cap, Produsen, Suppliers, China, Pabrik, Grosir, Customized, Sampel Gratis, Murah, Low Price, Quality

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.